Over ons

Wij zijn SecurityXpert

SecurityXpert Traffic & Services behoort tot de SecurityXpert Group en daarmee tot één van de grotere bedrijven van op dit gebied in Nederland. Taken als incidentmanagement, tijdelijke verkeersmaatregelen, verkeersplannen en opleidingen behoren tot onze basiscompetenties. Veel overheidsinstanties en toonaangevende bedrijven hebben inmiddels gekozen voor de ervaring van SecurityXpert Traffic & Services.

De kracht van SecurityXpert: korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en kwaliteit.

Veiligheid wordt in onze maatschappij steeds belangrijker. Veel overheidsinstanties en toonaangevende bedrijven hebben inmiddels gekozen voor de ervaring van SecurityXpert Traffic & Services. Dat kan zijn door het inhuren van landelijk bevoegde verkeersregelaars of door middel van technische middelen. Wij worden vaak ingehuurd vanwege de specifieke kennis en ervaring. Immers is het voorkomen van onveilige situaties het halve werk!

Voor vrijblijvend advies en ondersteuning in alles op het gebied van verkeersregelaars, incident management, tijdelijke verkeersmaatregelen en verkeersplannen ben je bij SecurityXpert Traffic & Services aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we voor elk evenement
wel een passende oplossing kunnen bieden
Contact opnemen